Menu

Terveiset Barbadokselta

Updated 31.1.2020

Barbados
Aurinko polttaa, meri välkkyy turkoosina ja vitivalkea rantahiekka tuntuu kuin silkiltä jalkapohjien alla. Olen tullut Barbadokselle, Karibianmeren itäisimmälle paratiisisaarelle.

Pitkän matkanteon jälkeen nautin siitä, että voin aamulla syödä hitaan aamiaisen omalla parvekkeella, ihailla merelle avautuvaa maisemaa ja kuunnella aaltojen pauhua. Aamiaisen jälkeen kävelen rantaan, levitän pyyhkeen aurinkotuolille ja nautin vilvoittavasta merituulesta. Kerrankin minulla on aikaa lukea dekkareita tai olla tekemättä mitään. Kun laiskottelu riittää, teen pienen kävelylenkin meren rannassa. Iltapäivällä tilaan piña coladan.

Barbados

Barbados

Barbados

Barbados

Barbados

Barbados
Hotellimme Ocean Two sijaitsee pienessä St. Lawrence Gapin kylässä. Sieltä pääsee helposti bussilla tai taksilla saaren pääkaupunkiin Bridgetowniin. Bridgetownissa nautimme rennosta kaupunkielämästä, Karibian väreistä ja tunnelmasta. Monet turistit suuntaavat Brigetowniin shoppailemaan verovapaita ostoksia. Meille riittää kiertely kaupungin kujilla. Ihan Bridgetownin kainalossa on myös pitkä hiekkaranta, jonne on ihana mennä uimaan kaupunkipäivän päätteeksi.

Bridgetown Barbados

Bridgetown Barbados

Btidgetown Barbados

Bridgetown Barbados
Illaksi palaamme omalle hotellille. Ihailemme rannassa auringonlaskua ja siirrymme sitten hotellin parvekkeelle juomaan viiniä. Tällaista on loma rantaparatiisissa Karibianmeren äärellä.

Barbados

Barbados

Barbados
En kuitenkaan malta montaa päivää viettää rennosti loikoillen. Kun muutaman päivän olen saanut levätä ja kerätä energiaa, olen valmis seikkailuun. Hotellin pihassa odottaakin vuokra-auto. Tänään alkaa seikkailu.

Barbadoksella on vielä nähtävissä merkkejä ajasta Britannian siirtomaana, muun muassa vasemmanpuoleinen liikenne. Vähän autoilu täällä siis hirvittää. Enkä tiedä, lohduttaako opasvihkosen huomautus siitä, että eksyminen täällä on ihan tavallista – kyllä itse barbadoslaisetkin eksyvät.

About Author

Hei! Olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

14 Comments

  • Johanna @ Out of Office
    2.3.2016 at 17:33

    Kiitos terveisistä! Ihanat tunnelmat! Ja taas niin ihanat (isot) kuvat! Voi tuota turkoosia merta, luulisi ettei ole todellinen jos ei tietäisi että on <3

    Reply
    • maailmanaarella
      2.3.2016 at 17:38

      Ihanan leppoisaa ollut! Kohta lähdetään seikkailemaan, saatiin jo auto mutta unohtivat navigaattorin, joten nyt odotellaan sitä. No hö, luulin jo että osasin pienentää kuvat! Mitenköhän ne pitäisi pienentää, että ne oikeasti pienenisivät tarpeeksi? Avusta ja neuvoista superkiitollinen olen.

      Reply
      • Johanna @ Out of Office
        2.3.2016 at 17:51

        Onnistuu joko näin: Menet siihen artikkeliin ladatun kuvan päälle ja klikkaat, siihen tulee kynä (muokkaa) ja rasti (poista) Painamalla kynää tulee työkalupalkki jossa on tasaukset, keskitykset ja muut sekä plussa ja miinus. – Tai sitten tulee suoraan tuo työkalurivistö. Koska olet ladannut noin isot kuvat, sinun kuvissasi näkyy todennäköisesti aktiivisena vain miinus… Kokeilepa jos onnistut! Tuosta rantakuvastakin voi suurentamalla melkein nähdä mitä lehteä nainen lukee 😉

        Reply
        • maailmanaarella
          2.3.2016 at 17:52

          Ihana, kiitos avusta! Kokeilen illalla jos seuraavassa hotellissa on toimiva netti. ?

          Reply
  • Jenni / Unelmatrippi
    2.3.2016 at 18:10

    Aivan ihania aurinkoisia kuvia! Kuulostaa rennolta reissulta, mahtavaa.

    Reply
    • maailmanaarella
      2.3.2016 at 18:17

      Tämä meri on kyllä niin uskomaton täällä! Loppulomasta olisi tarkoitus vähän enemmän liikkua, autolla ja patikoiden. Saa nähdä, miten tässä kuumuudessa jaksaa tehdä patikkaretkiä. No, jos ei jaksa, aina voi loikoilla altaalla tai meren rannalla ❤️.

      Reply
  • Teija / Lähdetään taas
    2.3.2016 at 18:44

    Kuulostaapa ihanalta! Barbados on kyllä hieno paikka. Voi kun tuli rento fiilis noita kuvia katsellessa. Tsemppiä autoiluun ja ihanaa matkan jatkoa 🙂

    Reply
    • maailmanaarella
      2.3.2016 at 22:43

      Kiitos Teija! Päästiin perille seuraavaan hotelliin ilman kolhuja. Tiet paikoin vähän minttuiset ja pomppuiset mutta muuten ajo sujunut hyvin ja on nähty niin mielettömän kauniita paikkoja että sydän pakahtuu❤️.

      Reply
  • Outi
    2.3.2016 at 19:05

    Ihania kuvia, ihania värejä, yhyyyyyy…mulla on kesää ikävä!

    Reply
    • maailmanaarella
      2.3.2016 at 22:44

      Kesää kohti onneksi Suomessakin mennään! Mutta on tää Karibia kyllä ihana – melkein liian… ?

      Reply
  • Rouva Sana
    3.3.2016 at 08:14

    Ihanaa, ihanaa, ihanaa – liian ihanaa <3. Ihanaa lomaa Heidi <3!

    Reply
  • Annika Ruohonen
    4.3.2016 at 17:58

    Voi miten ihana paikka! Eksyminen voi joskus olla maailman ihanimpia asioita! 🙂

    Reply
    • maailmanaarella
      4.3.2016 at 20:48

      Täältä on löytynyt niin paljon kaikkea ihanaa! Äsken oltiin juuri lounaalla ja cappuccinolla aivan upeassa vanhassa talossa meren rannalla. ❤️

      Reply

Leave a Reply