Travel Bloggers Give Back – on aika tehdä hyvää!

Tiedän olevani etuoikeutettu. Minulla on mahdollisuus matkustaa ja toteuttaa unelmiani. Kiertää patikkapolkuja kamera kaulassa niin Suomen kauniissa luonnossa kuin kaukana maailman äärissäkin. Tehdä asioita joita rakastan.

Mutta joskus tekemällä asioita, joita rakastaa, voi tehdä myös jotain hyvää.

Travel Bloggers Give Back

Kun kuulin, että matkabloggaajat ovat järjestämässä Travel Bloggers Give Back -tempausta, tiesin heti haluavani olla mukana.

Travel Bloggers Give Back on nyt toista kertaa järjestettävä suomalaisten matkabloggaajien hyväntekeväisyystempaus, jonka tavoitteena on antaa maailmalle takaisin edes osa siitä hyvästä, jota me matkabloggaajat olemme matkoillamme kohdanneet.

TBGB tukee tänä vuonna Laosin lasten koulunkäyntiä

Viime vuonna hyväntekeväisyyskampanjan kohteena oli Nepal, ja kirpputorina toteutettu kampanja keräsi lähes 2000 euroa Nepalin kastittomille lapsille rakennettavaa koulua varten.
Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteena on Laos, yksi maailman köyhimpiä maita. Matkabloggaajien kampanjan tavoitteena on tukea Laosin köyhien alueiden lasten koulunkäyntiä ja auttaa parantamaan lasten mahdollisuuksia saada laadukasta perusopetusta.
Lisää hyväntekeväisyyskohteesta voit lukea täältä.

On aika tehdä jotain hyvää!

Eikä maailma paremmaksi muutu jos ei sitä paremmaksi tee.

Tänä vuonna messuilla järjestetään valokuvanäyttely, johon me suomalaiset matkabloggaajat olemme keränneet kuvia eri puolilta maailmaa. Kuvia on yhteensä noin 50 kappaletta.

Myös Sinä voit olla yhdesssä meidän matkabloggaajien kanssa tekemässä hyvää. Voit osallistua hyväntekeväisyyskampanjaan ostamalla jonkin näistä upeista valokuvista. Kuvia on saatavana kolmessa eri koossa:  10 x 15 cm (á 5 €), 21 x 30 cm (á 15 € ) ja 30 x 42 cm (á 25 €). Lisäksi näyttelyyn valitut 20 valokuvataulua (50 x 75 cm) myydään näyttelyn päätteeksi.
Kuvat maksetaan paikan päällä käteisellä.
Kaikki kerätyt rahat toimitetaan lyhentämättöminä Laosin lasten hyväksi.

Jokainen ostettu kuva toimii myös arpalippuna. Arvonnan pääpalkinnon eli matkalahjakortin tarjoaa voittajalle Matkapörssi.

TBGB-valokuvanäyttely on esillä  Matka 2017 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.–22.1.2017 ja kuvia on mahdollisuus ostaa lauantain ja sunnuntain  ajan Rantapallon messuosastolla 7m138.

Hyväntekeväisyystempauksen takana ovat Pingviinimatkojen Milla, Archie Gone Lebanon -blogin Inka, Vaihda vapaalle -blogin Elina, Maarit Helena, Siveltimellä-blogin Sanna ja Tarinoiden taival -blogin Heini.
Kiitos teille isosta työstä Upeat Naiset!

Travel Blogger Give Back -tempauksen omat verkkosivut löydät täältä.

patagonia-18
Minä lähetin TBGB-tempaukseen valokuvan suoraan Patagoniasta, jouluaamun vaellusretkeltämme.

Maailman äärellä -blogini on mukana näyttelyssä tällä kuvalla, joka on otettu Chilen Patagoniasta. Matkani Patagoniaan on ollut yksi elämäni upeimmista matkaelämyksistä. Onkin mahtavaa, että rakkauteni Patagonia pääsi mukaan valokuvanäyttelyyn muiden upeiden kuvien joukkoon!

Toivottavasti messuilla nähdään ♥
Heidi

travel blogger give back

PS. Pääset suunnittelemaan etukäteen, mitä kaikkea messuilla voit tehdä (valokuvien ostamisen lisäksi), kun menet katsomaan Matkamessujen ohjelmaa. Löydät ohjelman Messukeskuksen sivuilta.

10 Comments

Add yours →

 1. Kiitos kun olet mukana ja jaat tätä hyvää sanomaa! ❤

  Liked by 1 henkilö

 2. Harmittaa vietävästi että itse heräsin liian myöhään tähän. Että vaikka olenkin Matkamessujen aikaan Kuusamossa, olisin silti voinut olla mukana tässä omalla kuvallani. No, ensi vuonna sitten.

  Etenkin noista valmiiksi tauluiksi tehdyistä kuvista moni on niin upea, että haluaisin ne seinälleni. Etenkin tuo sinun kuvasi suorastaan houkuttaa sukeltamaan vaelluspolulle ja siihen seikkailuun joka tuosta hetkestä alkaa.

  Jaanpa tämän postauksesi oman blogini FB-sivulla, jotta Matkamessuille tulevat lukijani saavat tämän tiedon tästä hyväntekeväisyystempauksesta!

  Liked by 1 henkilö

 3. On ilo olla mukana tässä tempauksessa! Mielettömän upeaa että tälläistä järjestetään! Pian päästään messuilemaan ja nostattamaan matkakuumetta (mikäli sen on mahdollista enää nousta)! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 4. Aivan mahtava tapa tehdä hyväntekeväisyyttä. Varmasti monta upeaa kuvaa saa uuden kodin.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle!

  Liked by 1 henkilö

 5. Tämä on loistojuttu ja kuvasi on kyllä todella upea!

  Liked by 1 henkilö

Jättämällä kommentin piristät päivääni.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: