Menu

Hei, olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

Tervetuloa matkablogiini!

Perustin Maailman äärellä -matkablogini vuonna 2015. Näiden blogivuosien aikana matkani ovat painottuneet yhä enemmän luontomatkailuun ja retkeilyn, ja blogini keskiössä ovatkin reissut Suomen, Euroopan ja muun maailman luontokohteisiin.

Matkustan useimmiten rakkaan mieheni kanssa, joka onkin matkoilla aivan korvaamaton kuvausassistentti ja luottokuskini.

Matkablogini avulla haluan viedä Sinut maailman äärelle ja näyttää, miten kaunis maailma on. Matkailu on suuri rakkauteni, joka tarjoaa äärettömästi ikimuistoisia kokemuksia. Blogissani haluan välittää edes osan näistä kokemuksistani Sinulle.

Sisältöyhteistyö

Teen matkablogissani ja sosiaalisen median kanavissani myös sisältöyhteistöitä, jotka liittyvät läheisesti blogini teemoihin, erityisesti luontomatkailuun. Matkailubrändien lisäksi olen tehnyt yhteistyötä sellaisten brändien kanssa kuin Polar, Stadium (brändilähettiläs vuonna 2019), Haglöfs, Partioaitta, Revolution race ja Ulvang.

Omien sosiaalisen median kanavieni lisäksi ylläpidän Facebookissa suosittua Päiväpatikoimassa maailmalla -ryhmää. 

Sisältöyhteistyön lisäksi teen kuvauskeikkoja.

Saat minuun parhaiten yhteyden sähköpostitse: [email protected]

Kamera kaulassa maailmalle!
Etsimään luontoelämyksiä ja luksuskokemuksia.
Suuntana kauneimmat luontokohteet: savannit, vuoret ja ihanimmat patikkapolut.

P.S. Voit seurata Maailman äärellä -seikkailuja myös sosiaalisessa mediassa. Löydät minut Facebookista ja  Instagramista.

6 Comments

 • Päivi
  22.4.2017 at 16:51

  Kiitos erinomaisesta (tosi lievä ilmaisu) ruokavinkkauksesta Procidalla. Löysimme aikas helposti ihanan ravintolan portaiden alapäässä, n. 160 Askelmaa. Ruoka oli taivaallista. Pitkän kaavan mukaan herkkuja. Kaikki oli taivaallista ja paikka ?.
  Hyviä reissuja teille jatkossakin! T. Päivi ja Aarne yhteensä 122v.

  Reply
 • Maailman äärellä / Heidi
  23.4.2017 at 09:44

  Oi ihanaa! Tästä kommentista tuli kyllä niin hyvä mieli ❤️. Se oli kyllä unelma paikka! Otitteko sieltä venekyydin?

  Reply
 • Tuija
  21.3.2019 at 18:58

  Ihana lukea, miten blogisi on löytänyt vankan jalansijan elämässäsi! Reissu-unelmoimisiin! Tuija

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   24.3.2019 at 08:49

   Kiitos Tuija kommentistasi <3. Vaikka blogin ei alun perin pitänyt ola mikään pitkäikäinen juttu, pieni kokeilu vaan, se taisi tosiaan hiipiä elämääni jäädäkseen.

   Reply
 • Retrotravels (@Sateenmuruja)
  14.7.2019 at 13:15

  Ihana teksti ja kuvat! Muutin juuri hälyisestä Berliinistä takaisin Suomeen, ja haaveilen syksyisestä Lapin matkasta Saanan seutuville. Kävin siellä lapsuudessani ja haluaisin nyt verestää muistojani – ja esitellä aluetta myös miehelleni. Kiitokset siis inspiraatiosta ja täsmävinkeistä!

  Reply

Leave a Reply