Terveiset Barbadokselta

Barbados
Aurinko polttaa, meri välkkyy turkoosina ja vitivalkea rantahiekka tuntuu kuin silkiltä jalkapohjien alla. Olen tullut Barbadokselle, Karibianmeren itäisimmälle paratiisisaarelle.

Pitkän matkanteon jälkeen nautin siitä, että voin aamulla syödä hitaan aamiaisen omalla parvekkeella, ihailla merelle avautuvaa maisemaa ja kuunnella aaltojen pauhua. Aamiaisen jälkeen kävelen rantaan, levitän pyyhkeen aurinkotuolille ja nautin vilvoittavasta merituulesta. Kerrankin minulla on aikaa lukea dekkareita tai olla tekemättä mitään. Kun laiskottelu riittää, teen pienen kävelylenkin meren rannassa. Iltapäivällä tilaan piña coladan.

Barbados

Barbados

Barbados

Barbados

Barbados

Barbados
Hotellimme Ocean Two sijaitsee pienessä St. Lawrence Gapin kylässä. Sieltä pääsee helposti bussilla tai taksilla saaren pääkaupunkiin Bridgetowniin. Bridgetownissa nautimme rennosta kaupunkielämästä, Karibian väreistä ja tunnelmasta. Monet turistit suuntaavat Brigetowniin shoppailemaan verovapaita ostoksia. Meille riittää kiertely kaupungin kujilla. Ihan Bridgetownin kainalossa on myös pitkä hiekkaranta, jonne on ihana mennä uimaan kaupunkipäivän päätteeksi.

Bridgetown Barbados

Bridgetown Barbados

Btidgetown Barbados

Bridgetown Barbados
Illaksi palaamme omalle hotellille. Ihailemme rannassa auringonlaskua ja siirrymme sitten hotellin parvekkeelle juomaan viiniä. Tällaista on loma rantaparatiisissa Karibianmeren äärellä.

Barbados

Barbados

Barbados
En kuitenkaan malta montaa päivää viettää rennosti loikoillen. Kun muutaman päivän olen saanut levätä ja kerätä energiaa, olen valmis seikkailuun. Hotellin pihassa odottaakin vuokra-auto. Tänään alkaa seikkailu.

Barbadoksella on vielä nähtävissä merkkejä ajasta Britannian siirtomaana, muun muassa vasemmanpuoleinen liikenne. Vähän autoilu täällä siis hirvittää. Enkä tiedä, lohduttaako opasvihkosen huomautus siitä, että eksyminen täällä on ihan tavallista – kyllä itse barbadoslaisetkin eksyvät.

14 Comments

Add yours →

 1. Kiitos terveisistä! Ihanat tunnelmat! Ja taas niin ihanat (isot) kuvat! Voi tuota turkoosia merta, luulisi ettei ole todellinen jos ei tietäisi että on ❤

  Liked by 1 henkilö

  • Ihanan leppoisaa ollut! Kohta lähdetään seikkailemaan, saatiin jo auto mutta unohtivat navigaattorin, joten nyt odotellaan sitä. No hö, luulin jo että osasin pienentää kuvat! Mitenköhän ne pitäisi pienentää, että ne oikeasti pienenisivät tarpeeksi? Avusta ja neuvoista superkiitollinen olen.

   Liked by 1 henkilö

   • Onnistuu joko näin: Menet siihen artikkeliin ladatun kuvan päälle ja klikkaat, siihen tulee kynä (muokkaa) ja rasti (poista) Painamalla kynää tulee työkalupalkki jossa on tasaukset, keskitykset ja muut sekä plussa ja miinus. – Tai sitten tulee suoraan tuo työkalurivistö. Koska olet ladannut noin isot kuvat, sinun kuvissasi näkyy todennäköisesti aktiivisena vain miinus… Kokeilepa jos onnistut! Tuosta rantakuvastakin voi suurentamalla melkein nähdä mitä lehteä nainen lukee 😉

    Liked by 1 henkilö

 2. Aivan ihania aurinkoisia kuvia! Kuulostaa rennolta reissulta, mahtavaa.

  Liked by 1 henkilö

  • Tämä meri on kyllä niin uskomaton täällä! Loppulomasta olisi tarkoitus vähän enemmän liikkua, autolla ja patikoiden. Saa nähdä, miten tässä kuumuudessa jaksaa tehdä patikkaretkiä. No, jos ei jaksa, aina voi loikoilla altaalla tai meren rannalla ❤️.

   Tykkää

 3. Kuulostaapa ihanalta! Barbados on kyllä hieno paikka. Voi kun tuli rento fiilis noita kuvia katsellessa. Tsemppiä autoiluun ja ihanaa matkan jatkoa 🙂

  Liked by 1 henkilö

 4. Ihania kuvia, ihania värejä, yhyyyyyy…mulla on kesää ikävä!

  Liked by 1 henkilö

 5. Ihanaa, ihanaa, ihanaa – liian ihanaa <3. Ihanaa lomaa Heidi <3!

  Liked by 1 henkilö

 6. Voi miten ihana paikka! Eksyminen voi joskus olla maailman ihanimpia asioita! 🙂

  Liked by 1 henkilö

Jättämällä kommentin piristät päivääni.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: