Voita matkamessuliput + kuvaterveiset Patagoniasta!

Joskus kun on lukenut tosi hyvän kirjan, tulee tunne, voiko uutta kirjaa enää aloittaakaan. Voiko tätä parempaa enää tulla? Tai edes jotain, joka pääsisi lähelle. Sama tunne minulle on tullut Patagoniasta.
Patagonia on vienyt minun sydämeni. Täysin.

Koska tunnen jo itseni, tiedän, että pelko on todennäköisesti turha. Kotiin palattuani ja matkatavarat purettuani alan luultavasti käännellä karttapalloa uusia ideoita etsien. Ja sitten apuun tuleekin onneksi jo Matkamessut 2017.

Mikä on sinun suurin matkahaaveesi? Millaisesta matkasta haaveilet juuri nyt? Kaipaatko paratiisirannalle, suurkaupunkiin, metsäpoluille vai vuorivaelluksille? Haaveiletko Malediivien paratiisirannoista, Kreikan turkoosista vesistä,  New Yorkin sykkeestä, Afrikan safarista tai jostain ihan muusta?
Ehkäpä Patagoniasta ♥?

Kommentoi tätä blogipostausta, niin olet mukana kahden matkamessulipun arvonnassa. Jätä kommenttisi lauantai-iltaan 7.1. (klo 24.00) mennessä. Arvonta suoritetaan 8.1. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti s.postitse. Muistathan siis jättää myös s.postiosoitteesi (se ei näy muille lukijoille).

Onnea kisaan ja nähdään matkamessuilla ♥.

Ja tässä vielä kuvaterveiset Chilen Patagoniasta, Torres del Painen kansallispuistosta. 

Torres del Paine

Torres del Paine

Torres del Paine

Torres del Paine

Torres del Paine

17 Comments

Add yours →

 1. Haaveilen matkasta Meksikoon tai Peruun ja nyt myös Chileen 🙂

  Liked by 1 henkilö

 2. Haaveissa Uusi-Seelanti 😍

  Liked by 1 henkilö

 3. Kiova olisi tällä jetkellä haaveena..

  Liked by 1 henkilö

 4. Viivi Liimatainen 6.1.2017 — 12:41

  Mukana kisassa! Haaveilen intiasta❤😍

  Liked by 1 henkilö

 5. Haaveita on niin paljon, ettei edes tiedä mistä aloittaisi! Kanada, Alaska ja muu Pohjois-Amerikka, monet saaret, esim. Nassau ja St. Croix, Kuuba, Italia-Ranska maaseutu road trip, Skotlanti, Australia, Uusi-Seelanti… näitähän riittää! 🙂

  Liked by 1 henkilö

 6. Haaveilen Alaskan risteilystä!

  Liked by 1 henkilö

 7. Haaveena olisi vielä joskus päästä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin 🙂

  Liked by 1 henkilö

 8. Olen jo pitkään haaveillut Kanadan matkasta.

  Liked by 1 henkilö

 9. Haaveilen tällä hetkellä eniten ensi kesän USAn matkasta, jossa pyrimme yhdistämään sekä New Yorkin sykkeen, että karkaamaan sieltä johonkin kansallispuistoon.

  Liked by 1 henkilö

 10. Islanti, Afrikka ja Etelä-Amerikka. Vaatimattomasti siis vain aika iso osa maailmasta 😀

  Liked by 1 henkilö

 11. Haaveilen Kiinan matkasta

  Liked by 1 henkilö

 12. Vuorille vaeltamaan – aina ja ehdottomasti, ensi kesänä Dolomiitit, joskus ehkä kauemmaskin.

  Liked by 1 henkilö

 13. Kuuban lämpö, värit ja syke houkuttelevat kovasti tällä hetkellä.

  Liked by 1 henkilö

 14. Australia, Uusi-Seelanti ja Tyynenmeren saaret ja reilusti aikaa kierrellä.

  Liked by 1 henkilö

 15. Seuraavaksi haluan matkustaa Sveitsin upeisiin maisemiin: kiertelemään isompia kaupunkeja, vaeltamaan alppiniityillä, ihailemaan alppilaaksojen kauniita järvimaisemia ja tutustumaan idyllisiin pikkukyliin! 🙂 Haaveena myös Kalifornia ja monia muita kohteita! Matkamessuille olisi hienoa päästä hakemaan lisää tietoa matkakohteista ja erityisesti kuulemaan asiantuntijoiden kokemuksia ja matkavinkkejä 🙂

  Liked by 1 henkilö

 16. Paikallilehdessä oli juttu päiväpatikoinnista ja haastateltu Heidiä. Siitä löysin tänne blogeja selailemaan, kun samoja ajatuksia luontomatkailusta. Runsaudenpula kohteista on ongelma; minne sitä menisi, kun aikaa ja rahaa rajallisesti. Menneenä kesänä olin lasteni kanssa Baijerin esialpeilla päiväpatikoimassa, josta vanha innostus sai taas uutta tuulta.

  Liked by 1 henkilö

  • Kiitos Mikko kommenteistasi. Joko liityit meidän Päiväpatikoimassa maailmalla -Facebook-ryhmään? Sieltä saa paljon ideoita ja vinkkejä. Minä ihastuin tänä kesänä Färsaariin. Ihan mieletön kohde, jota lämpimästi suosittelen. Sitä ei ole vielä turistimassat löytäneet.

   Tykkää

Jättämällä kommentin piristät päivääni.

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: