Menu

Tempaudu matkamessuhuumaan!

Matkamessut
Haluaisitko voittaa liput matkamessuille? Entä kelpaisiko ilmainen matka New Yorkiin tai vaikkapa lennot Barcelonaan ja Välimeren-risteily uudella upealla Harmony of the Seas -laivalla? Entä miltä kuulostaisi Kroatia tai Kittilä?

Matkamessulippuarvonta on menossa Facebookissani maanantai-iltaan 11.1. asti ja upeita matkapalkintoja voit voittaa matkamessujen Tempaudu-kilpailussa.

Ai miten siihen Tempaudu-kilpaan osallistutaan?

Se on yksinkertaista: mene osoitteeseen tempaudu.fi, missä pääset osallistumaan kilpailuun ja saat sähköpostiisi boarding passin. Tämä passi mukaan ja messuille tempautumaan! Tarkemmat ohjeet näet täältä.

Matkamessuilta inspiraatiota tuleville reissuille

Tämä Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2016 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22-24. tammikuuta. Matkamessuilla on mukana jopa 80 eri maata! Tämän vuoden messujen partnerimaa on minun iki suosikkini Espanja!

Koska vietin koko viime syksyn Espanjassa, minun matkahaaveeni ovat nyt kuitenkin toisaalla. Haaveissani kummittelevat tällä hetkellä saaret. Ensimmäinen saarimatka tälle vuodelle on itse asiassa jo varattu. Helmikuussa pakkaan nimittäin bikinini ja lähden Karibialle. Kesän matkasuunnitelmat taas ovat vasta haavevaiheessa. Messuviikonloppuna aionkin lähteä hakemaan lisäinspiraatiota  ainakin osastoilta 7ay23 ja 6a101, siis Kreikan ja Islannin osastoilta. Perjantaina olen menossa myös Mondon matkakirjoittajakoulutukseen (tämä tulee olemaan mielenkiintoista!) ja lauantaina yritän ehtiä Mondon lavalle kuuntelemaan Satu Rämön esitystä Upea Islanti.

Entä millaisesta matkasta sinä haaveilet? Käy blogini Facebook-sivulla kertomassa oma haavekohteesi, niin olet mukana messulippuarvonnassa!

About Author

Hei! Olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

2 Comments

  • Outi Krimou
    8.1.2016 at 12:34

    Enpä muistakaan milloin olen viimeksi ollut matkailumessuilla. Pitäisiköhän käydä osallistumassa arvontaan?
    Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

    Reply

Leave a Reply