Menu

Blogihaaste: Instagramin ihanimmat

Instagramin_tykätyimmät2015

Ensimmäisen Instagram-vuoteni päätteeksi rupesin tekemään inventaariota. Ensimmäisen vuoden saldona on 224 kuvaa pienistä ja suurista hetkistä, kotikulmilta, melkein kodiksi muodostuneesta Madridista ja vähän kauempaakin.

Kuvia selatessa erityisen mukava oli huomata, että kaikkein tykätyimmät kuvani oli otettu täältä kotikaupungistani,  Saimaan rannalla. Perinteisissä Suomi-maisemissa on siis vetovoimaa!

Sen lisäksi että tutkin, mitkä Instagram-kuvani ovat olleet niitä kaikkein rakastetuimpia, tarkastelin myös eri teemoista otettuja kuvia ja päätin kerätä kymmenen eri teemaa, joista jokaisesta etsin sen kaikkein tykätyimmän kuvan. Ajattelin, että ehkä joku muukin saattaisi innostua selaamaan Instagram-kuviaan, joten päätin panna kiertämään haasteen Instagramin ihanimmat (eli tykätyimmät) kuvat.

Lisäohjeita haasteeseen osallistumiseen löydät tämän postauksen lopusta.

Instagramin ihanimmat -haasteen kategoriat ovat tässä:

1. Kaikista ihanin eli vuoden 2015 tykätyin kuva

image

Sulosaari, Savonlinna

Kesä on vasta alussa ja on lomani ensimmäinen ilta. Me soudamme läheiseen saareen juhlistamaan kesän ja loman alkua kuoharipiknikille ja ihailemaan auringonlaskua.  Tämä oli yksi kesän ihanimpia hetkiä – se tunne, kun kesän juovuttava ihanuus on vielä kokonaan edessä…

2. Auringonlasku / auringonnousu 

image

Pellossalo, Savonlinna

Koska Instagramini kaikkein tykätyin kuva oli kuva auringonlaskusta, valitsin tähän kategoriaan tykätyimmän auringonnousukuvan. Tämä on kesämökiltämme, Pellossalosta, Saimaan rannalta. Yksi minun rakkaimpia paikkojani – ja aamu, jolloin todellakin kannatti herätä aikaisin.

3. Matkalaisen ihana aamu

image

Cabo Vidio, Espanja

Aamuteema jatkuu: myös matkoilla on palkitsevaa herätä aikaisin. Tykätyin aamu reissussa -kuvani oli tämä Pohjois-Espanjassa ottamani kuva. Lumoavan kaunis Pohjois-Espanja vei todellakin viime vuonna sydämeni.
Voit lukea lisää hurmaavasta Pohjois-Espanjasta trilogiasta, jonka alkuun pääset täältä.

4. Kaupunkilomalla

image

Madrid, Espanja

Syksy 2015 jää muistoihini varmasti yhdeksi hienoimmista syksyistäni, sillä vietin sen minulle niin rakkaassa Espanjassa. Vaikka minulla oli epäilykseni Madridista, Madrid todellakin osasi hurmata ja hämmästyttää. Tykätyin kaupunkikuvani oli jouluinen ilta Madridin vilkkaimmalla Sol-aukiolla. Olihan se kaunis ja tunnelmallinen, täytyy myöntää, vaikka tämä turistien kansoittama Sol-aukio ei noussutkaan suosikkipaikoikseni Madridissa.

5. Luontomatkailua 

image

Riaño, Espanja

Olen luontoihminen, sen sain viimeistään viime vuonna huomata. Yksi upeimpia reissujani luontoon oli matka Picos de Europalle. Enkä ihmettele yhtään, että tämä oli tykätyin reissussa ottamani luontokuvani.
Jos haluat lukea lisää tästä Pohjois-Espanjan helmestä, pääset blogijuttuuni täältä.

6. Matkalla kotikaupungissa

image

Kuokkaniemi, Savonlinna

Suomi-kuvat ihastuttavat! Sen lisäksi, että tämä oli tykätyin kuva kotikaupungistani (jos ei lasketa auringonlaskukuvia), oli tämä myös yksi Instagramini eniten tykkäyksiä saaneista kuvista ylipäätään. Talven ensi lumi – mikäpä sen kauniimpaa…

7. Rantalomalla

image

Phu Quoc, Vietnam

Vuoden 2015 rantalomani suuntautui Vietnamiin, Phu Quocin saarelle. Tämä purppuraa tihkuva rantakuva, joka on otettu aivan villamme edustalta ensimmäisenä iltanamme Vietnamissa,  oli rantakuvistani kaikista tykätyin.

8. Minun harrastukseni

image

Guadarraman vuoristo, Espanja

Vuonna 2015 aloitin kaksi uutta harrastusta: suppauksen ja vaelluksen. Hurahdin molempiin! Tämä kuva on otettu Madridin läheltä Guadarraman vuoristosta. Upea päivä! (Kuvan on ottanut super ihana oppaani ja ystäväni Elena). Lisää vaeltamisesta Espanjan vuoristossa voit lukea täältä.

9. Arkkitehtuurin helmiä

image

Templo de Debod, Madrid

Komeat kirkkokuvani eivät pärjänneet tälle Madridin ihanuudelle, egyptiläiselle temppelille, jolle ihmiset kerääntyivät iltaisin ihailemaan auringonlaskua.

10. Kuva joka olisi ansainnut enemmän tykkäyksiä

image

Corricella,Procida, Italia

Pohjois-Espanjan lisäksi yksi vuoden 2015 parhaimmista matkalöydöistäni oli tämä pieni Procidan saari Italiassa lähellä Amalfin rannikkoa. Uskomaton paratiisisaari, joka on ihmeekseni välttynyt turistimassoilta. Tämä löytö olisi ansainnut mielestäni reilusti enemmän tykkäyksiä :). Minä ainakin tykkäsin. (Kiitos Annika, ihana matkakumppanini, tämähän oli itse asiassa sinun löytösi meille!)

Tästä paratiisista voit lukea lisää täältä.

Haastan selaamaan omia tykättyjä Instagram-kuvia  sekä uudet että vanhan Instagram Travel Thursday -tempauksen vetäjät eli Destination UnknownKaukokaipuu ja Veera Bianca sekä TravelloverRimmalaura ja Muru Mou.

Ohjeet haasteeseen
1.  Haasteeseen saa tarttua kuka tahansa, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Maailman äärellä -matkablogin (linkki tähän postaukseen).
2. Haastepostausta kirjoittaessa luovuus ja mielikuvitus ovat sallittuja: jos sinulla ei ole jonkin kategorian kuvaa vuoden 2015-Instagram-kuvissa, ota avuksesi luovuus :).
2. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään.
3. Halutessasi voit haastaa useamman bloggaajan.
4. Haasteeseen saa osallistua aivan vapaasti eli sinun ei tarvitse jäädä odottelemaan haastetta!
5. Liitä postauksesi loppuun nämä ohjeet.


 

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta, jonka järjestäjinä toimivat
Travellover, Rimmalaura ja Muru Mou.
Lue ohjeet täältä.

Minut löydät Instagramista nimellä @heidimaailmanaarella
Blogini on myös Facebookissa:  https://www.facebook.com/maailmanaarella

 

About Author

Hei! Olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

82 Comments

 • Inari
  7.1.2016 at 10:38

  Päätin tehdä uuden vierailun Procidaan ja toden totta: olisi ansainnut enemmän tykkäyksiä <3

  Reply
  • maailmanaarella
   7.1.2016 at 10:40

   Procida on niin ihana! Haluan sinne joskus takaisin❤️. Onnellista vuoden aloitusta sinulle Inari!

   Reply
 • Tiina Varjus
  7.1.2016 at 13:33

  Ihania kuvia ja kiitos mukavasta nojatuolimatkasta <3

  Reply
  • maailmanaarella
   7.1.2016 at 13:35

   Kiitos Tiina ja mukava jos viihdyit pienellä nojatuolimatkalla ❤️

   Reply
 • Annika | Travellover
  7.1.2016 at 15:33

  Kuvasi ovat aivan uskomattoman upeita! Kiitän kovasti haasteesta ja tartun siihen helmikuun IGTT:ssa. Varmasti. Tykkään kuvahaasteista!

  Reply
  • maailmanaarella
   7.1.2016 at 15:35

   Kiitos kovasti Annika ja ihana kuulla, että tartut haasteeseen! Sinulla olikin niin huikea matkavuosi, että Instagramisi varmasti pullistelee upeita kuvia.

   Reply
 • Ihania matkakuvia! 🙂

  Reply
 • Outi
  7.1.2016 at 17:14

  Aivan ihania kuvia <3

  Reply
 • Rouva Sana
  7.1.2016 at 18:11

  Ai, että tuli ikävä Savonlinnaan ja Sulosaareen. Apua <3!

  Reply
  • maailmanaarella
   7.1.2016 at 18:14

   Tervetuloa Savonlinnaan Rouva Sana! On tämä niin ihana kaupunki. Uhmasin tänään pakkasta ja kävin Linnan ympäristössä kuvaamassa ja olipa taas niin kaunista!

   Reply
 • Annika Ruohonen
  7.1.2016 at 18:42

  2 ja 5 ja tietysti 10 <3

  Reply
  • maailmanaarella
   7.1.2016 at 18:47

   Minunkin suosikkini on nro 2 ja ihanien kesämuistojen takia toki 10!

   Reply
 • Kauniita kuvia ja maisemia, mutta on tuo mökillä koettu auringonnousu tunnelmaltaan jotain ainutlaatuista ?

  Reply
  • maailmanaarella
   8.1.2016 at 07:10

   Kiitos Jane! Aina ei tarvitse matkustaa kauas kauneuden perässä. Se mökkiaamu oli kyllä niin hieno!

   Reply
 • Terhi / Muru Mou
  8.1.2016 at 04:53

  Todella kiva postausidea! Kiitos haasteesta, tartun siihen viimeistään helmikuun IGTT:ssä 🙂
  Nämä sinun kuvat ovat kyllä todella upeita!!

  Reply
 • Lumo
  8.1.2016 at 19:59

  Onpa upeita kuvia niin koti- kuin ulkomailta..

  Reply
 • pschildt
  9.1.2016 at 09:24

  Kummasti nuo auringonnousut ja -laskut ovat suosittuja, vaikka aurinko nousee ja laskee noin joka päivä 🙂 Talvestako johtuu, mutta tykkäsin erityisesti tuosta lumisesta kuvastasi.
  Katsotaan miten haasteen kanssa käy, juuri nyt on blogijuttujonossa niin paljon Afrikkaa ja arvosteltavia kirjoja ja kohta matkamessuja, ettei aiheista ole pulaa 🙂

  Reply
  • maailmanaarella
   9.1.2016 at 09:28

   Ihan totta, jokapäiväinen ilmiö – jos ei ole liian pilvistä, ettei pääse näkemään – mutta aina kuitenkin erilainen ja niin kaunis! Kiva jos jossain vaiheessa blogikiireiltäsi ehdit tarttua myös tähän kuvahaasteeseen! Oikein hyvää vuoden aloitusta sinulle Pirkko!

   Reply
 • Mielettömän upeita kuvia, varsinkin nuo Savonlinnasta otetut jotenkin iskee syvälle – kyllä meillä on kaunis kotimaa! Espanjan vuoristomaisema on myös tajuttoman kaunis. Kiitos haasteesta, katsotaanpas toteuttaisiko meistä jompi kumpi sen tuossa helmikuun IGTT:ssä! 🙂

  Reply
  • maailmanaarella
   10.1.2016 at 12:52

   Suomi on kyllä paratiisimaisen kaunis! Ja Pohjois-Espanjasta löytää myös paljon silmiä hivelevää kauneutta. Hienoa, jos jompikumpi teistä innostuu haasteesta?.

   Reply
 • Syö Matkusta Rakasta
  10.1.2016 at 12:02

  Hauska haaste, täytynee tarttua tuumasta toimeen. Etenkin vika aihe “kuva joka olisi ansainnut enemmän tykkäyksiä” on kutkuttava. 😀

  Reply
 • Annika / Britannika
  10.1.2016 at 12:59

  Luontokuvat toimivat kyllä aina instagrammissa! Itsekin vierailin viime vuonna noilla Madridin temppeleillä, mutta olisi ilmeisesti pitänyt käydä siellä illalla, näyttää niin paljon tunnelmallisemmalta tuo sinun kuvasi! 😀

  Reply
  • maailmanaarella
   10.1.2016 at 13:02

   Paikalliset osasivat minulle suositella, että temppelille kannattaa mennä katsomaan auringonlaskua. Kävinkin syksyn aikana siellä sitten useamman kerran. Hieno oli!

   Reply
 • Heidi Stillman
  10.1.2016 at 16:43

  Kyllä mäkin kuulun ehdottomasti noihin auringonlaskujen rakastajiin, mutta tuo huikea aamukuva Saimaan rannalta oli ehdottomasti mun suosikki. Upeita kuvia kaikki!

  Reply
  • maailmanaarella
   10.1.2016 at 17:02

   Kiitos Heidi! Aamut on kyllä kuvaamisen puolesta parasta aikaa – usein, erityisesti kesällä, tulee vaan nukuttua onnen ohi…

   Reply
 • Aivan ihania kuvia ja haastekin on iki-ihana, tykkään haasteista ja valokuvaamisesta ja tässä yhdistyy molemmat. Itse juuri postasin IGTravelThursday -postauksena vuoden tykätyimmät instakuvat niin en viitsi samanlaista tehdä, korkeintaankin voisin jotenkin soveltaa haastetta tuohon viimeiseen aiheeseen eli näiden kuvien olisi pitänyt olla vuoden tykätyimpien joukossa. 😀

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 11:53

   Kiitos Virpi! Kävinkin katsomassa sinun ihanat Insta-kuvat! Mutta ei kun vaan tekemään postausta vaikka tämän viimesen kohdan mukaisista kuvista :).

   Reply
 • Reetta / Matkasto
  10.1.2016 at 21:41

  En ole vieläkään päässyt Instagramin makuun, mutta nämä ovat kyllä kieltämättä kivoja kuvia. Sydän pamppailee aina erityisesti vuorikuvien kohdalla…. 🙂 Nuo kotimaan aurinko- ja lumikuvat ovat aina yhtä tunteisiin vetoavia myös!

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 11:55

   Oi, minä taas olen ihan koukussa Instaan, jopa enemmän kuin blogiin, koska Insta vie paljon vähemmän aikaa, sinne on helppo aina laittaa kuvia – varsinkin kun olen niin hurahtanut tähän kuvaamiseen. Vuoret veivät minun sydämeni viime vuonna! Pakko päästä pian taas vuorille…

   Reply
 • Kohteena maailma / Rami
  10.1.2016 at 22:47

  Kivoja kuvia ja mukavia hetkiä maailmalta! Osallistuin tämän postauksen innoittamana myös itse haasteeseen: http://www.rantapallo.fi/kohteenamaailma/2016/01/10/blogihaaste-instagrammin-ihanimmat-2015/

  Reply
  • maailmanaarella
   10.1.2016 at 22:49

   Hieno juttu! Mahtavaa ?. Menen heti lukemaan postauksesi.

   Reply
 • Mia / Elämää ja Matkoja
  11.1.2016 at 09:10

  Mukava haasteidea ja todella upeita kuvia, joista saisi hienon vuosikalenterin! Kyllä Suomenkin luonto vain osaa olla kaunis, erityisesti usvaisessa aamukuvassa on jotain taianomaista!

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 09:14

   Oi kiitos Mia! Pitäisiköhän joku vuosi tehdäkin oma kalenteri Suomi-kuvista ?. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan Suomen kauneutta. Eilinenkin iltapäivä meni Savonlinnan kauneutta kuvatessa.

   Reply
   • Mia / Elämää ja Matkoja
    15.1.2016 at 10:36

    Se on ihan totta, että kotimaisemia on alkanut ajan mittaan arvostamaan aivan eri tavalla. Suomestakin löytyy niin paljon kaunista nähtävää!

    Ei kun toteteuttamaan oma Suomi-kalenteri, josta tulisi kyllä hienompi kuin monesta kaupan kalenterista!

    Reply
 • onpas kyllä ihania kuvia – luonto on noissa otoksissasi kyllä tunnelmallisimmillaan. Tuon italialaisen paratiisisaaren pistin samantien takataskuun – sitä olisi varmaan kannattanut hieman pihistellä 😉

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 11:46

   Kiitos Erja! Pihistäminen olisi voinut olla kyllä hyvä vaihtoehto. Mutta jospa blogikirjoitukseni ei vallan turistiryöppyä aiheuttaisi ja seuraavallakin kerralla Procida olisi vielä aito ihana itsensä ?.

   Reply
 • sarisaviranta
  11.1.2016 at 13:13

  AIvan älyttömän upeita kuvia! Varisnkin tuo nro. 2. .. wau miten hienoja kuvia Suomestakin saa.

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 13:20

   Kiitos Sari! Suomen luonto on todellinen kuvaajan aarreaitta! ❤️

   Reply
 • Sunna
  11.1.2016 at 15:18

  Niin ihania kuvia ja hauska idea, että vastasin haasteeseesi! 🙂

  http://www.rantapallo.fi/alpenglow/2016/01/11/blogihaaste-instafeimi-2016/

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 15:20

   Mahtavaa Sunna! Mukavia hetkiä kuvien parissa siis sinulle! Jään mielenkiinnolla odottaa sun postausta?.

   Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 19:27

   Kiireessä luin aiemmin kommenttisi väärin, olit siis jo vastannut haasteeseen! Upeaa! Kun pääsen kotiin, luen heti postauksesi ?.

   Reply
 • beentheredondet
  11.1.2016 at 20:01

  Kuva Riañosta on ehdottomasti upein. Minulla on jokin vuorivillitys selkeästi päällä 😀

  Aasinsiltana aiheeseen kukkaruukku: kannattaa katsoa se uusi Everest-leffa jos haluaa nautiskella kotisohvallakin vuorimaisemista 😀 Just näin sen ja vieläkin kylmät väreet!

  Reply
 • Tanja/Levoton Matkailija
  11.1.2016 at 22:52

  Tosi kivoja kuvia! Erityisesti tykkään luontokuvasta ja numerosta 10 🙂

  Reply
  • maailmanaarella
   11.1.2016 at 22:56

   Kymppikuvan kohde olikin niin ihana! Ikimuistoinen päivä Italian auringossa. Oi joi, nyt pakkasella on ihana, että on edes muistot joihin voi hetkeksi paeta kylmää ja pimeää…

   Reply
 • Stacy
  12.1.2016 at 16:05

  Mukavia kuvia, paitsi että ensilunta parempi minusta on viimeinen lumi ja sitäkin parempi on kun ei ole lunta ollenkaan. Luontokuvat ovat kuitenkin huippuja, oli ne mistä tahansa!

  Reply
  • maailmanaarella
   12.1.2016 at 16:34

   Minä kyllä rakastan lunta ja vihdoinkin tälläkin pyryttää – ehkä vkonloppuna pääsen jo hiihtämään. Luonto on tosiaan parasta, oli se sitten metsää, järviä, merta tai vuoria.

   Reply
 • ikilomalla
  13.1.2016 at 03:40

  Hienoja kuvia! Mun lempparit ovat mystinen kuva numero 2 ja kuvankaunis kuva numero 5! Vallan upeat hetket olet tallentanut! Kiva kategoria tuo viimeinen 😀
  Instagram kuvien selailu ja tutkiminen on vallan koukuttavaa puuhaa 😀
  -Titta / IKILOMALLA

  Reply
  • maailmanaarella
   13.1.2016 at 22:42

   Kiitos Ikilomalla! Kuvien selailu on tosiaan mukavaa puuhaa! Pääsee noepasti ja helposti virkistämään muistia siitä, missä sitä tulikaan käytyä ja mitä tuli nähtyä.

   Reply
 • Sanna I Siveltimellä
  14.1.2016 at 14:47

  No wau mitä kuvia! Mun suosikki on kyllä tuo lumoava kuva nro 2. Espanjan kuva on myös todella huikea! Hieno instavuosi siis 🙂

  Reply
  • maailmanaarella
   14.1.2016 at 14:51

   Kiitos Sanna, löytyi kyllä Suomesta ja Espanjasta paljon ihanaa kuvattavaa❤️.

   Reply
 • Miika ♥ Gia | matkakuume.net
  14.1.2016 at 21:59

  Aaaaivan huikean ihania kuvia! ♥

  Ja kakkonen. Se on ykkönen. Siis ihan järjettömän hieno!

  Ihan hirmuisen monta paikkaa sitä on taas näemmä ehditty näkemään ja koluamaan. 🙂

  Reply
 • Sukellus Asiaan
  16.1.2016 at 09:44

  Hienoja kuvia, ei ihme, että on tullut tykkäyksiä! Mahtavaa löytää itsestään uusia puolia, mulla on käynyt ton luontomatkailun kanssa sama juttu. Se vaan vaatii itseltään vähän enemmän viitseliäisyyttä mutta on kaiken sen arvoista.

  Reply
 • Jenni / Globe Called Home
  16.1.2016 at 19:48

  Hei pitääpä ottaa tämä haaste harkintaan! Tykkään tällaisista kuvahaasteista, missä annetaan aihepiirejä, joista ne kuvat sitten pitää löytyä. 🙂

  Reply
 • eve friolandia
  16.1.2016 at 20:27

  Wau, nää on kyllä ihan tajuttoman ihania kuvia! <3

  Reply
 • Sari.
  16.1.2016 at 21:23

  Ihania! Mun suosikkeja näistä ovat auringonnousu sekä luontomatkakuva. Ihanan aamun kuvaan liittyvät juttusi muistan hyvin ja kaihoan itsekin noihin maisemiin. 🙂

  Reply
 • Marikaw
  18.1.2016 at 10:47

  Siis upeita kuvia oot valinnut tähän! Todellakin ihanimmat. 😀 Toi toinen kuva on upea, ihanan tunnelmallinen.

  Reply
 • Minna Markkanen
  25.1.2016 at 14:54

  Onpa sulla nättejä insta-kuvia! Varsinkin numero kakkonen miellyttää silmää 🙂

  Reply
 • […] 2015 suosituimmat Instagram-kuvani, mutta koska sain Maailman äärellä -matkablogin Heidiltä Instagramin Ihanimmat -blogihaasteen, palataan vielä tämän postauksen ajaksi viime vuoteen ja sen ihanimpiin kuvahetkiin – ei […]

  Reply
 • Mika / Lähtöportti
  4.2.2016 at 09:10

  Hienoja kuvia kaikki, erityisesti nrot 2, 5 ja 10! Ja saihan tuo Procida-kuva sitten ilmeisesti näkyvyyttä ihan painetussa lehdessäkin? 🙂

  Tässä oma vastaukseni haasteeseen: http://www.rantapallo.fi/lahtoportti/2016/02/04/instagramin-ihanimmat-2015/

  Reply
  • maailmanaarella
   4.2.2016 at 11:47

   Kiitos Mika ja kiitos että tartuit haasteeseen. Kävinkin jo ihastelemassa matkakuviasi! Tarkoitat vissiin Kotiblogit-lehteeni kirjoittamaa juttua Italiasta, siellä ihana Procida tosiaan komeilee. Muualla kuvaa ei tietääkseni ole julkaistu?

   Reply
   • Mika / Lähtöportti
    4.2.2016 at 11:51

    Joo, mua kun pyydettiin myös mukaan lehteen ja sain malliksi pdf:n siitä sun jutusta 🙂

    Reply
    • maailmanaarella
     4.2.2016 at 11:52

     Heh, hauska kuulla. Jäänkin sitten odottelemaan sinun juttuasi – kai lupauduit?

     Reply
   • Mika / Lähtöportti
    4.2.2016 at 12:03

    Kyllä vaan, lehti ilmestyy kahden viikon päästä.

    Reply
 • Laura
  4.2.2016 at 17:07

  Mäkin osallistuin nyt tähän IG Travel Thursdayn muodossa. Olipa hauska haaste, kiitos siitä!
  Tässä linkki mun postaukseen: http://www.rantapallo.fi/totravelistolive/2016/02/04/blogihaaste-instagramin-ihanimmat-ig-travel-thursday/

  Mun lemppari sun kuvista oli tuo luontomatkailuteeman Espanja. Onko siellä tuollaisiakin maisemia, vau!

  Reply
  • maailmanaarella
   16.2.2016 at 08:29

   Kiitos että osallistut haaseteen! Ja voi että sinlla olikin ihania kuvia! <3

   Reply
 • Tanja/Levoton Matkailija
  9.2.2016 at 19:16

  Olin näköjään jo kommentoinut jotain aikaisemmin, mutta tässä on mun vastaukset haasteeseen: http://www.rantapallo.fi/curious0girl/2016/02/09/blogihaaste-instagramin-ihanimmat/

  Reply
  • maailmanaarella
   16.2.2016 at 08:34

   Hienoa, että osallistuit haasteeseen! Sinun Iralnti-kuvasi toi kyllä minulle Irlanti-kuumee <3.

   Reply
 • Out of Office
  15.2.2016 at 22:49

  Siellä se nyt on! http://johannasuomela.com/2016/02/15/blogihaaste-instagramin-ihanimmat/ Tuhannet kiitokset inspiraatiosta ja upeista kuvista ja artikkeleista! Olen seurannut sinua Instagramissa jo pitkään, mutta nyt sait blogillesi innostuneen vakilukijan! 🙂

  Reply
  • maailmanaarella
   16.2.2016 at 08:50

   Kiitos Johanna niin kauniista sanoistasi! Minulla oli eilen töissä ihan kauhea päivä, niin tämä kyllä pelasti päiväni. Ja sinun postaus oli kyllä niin ihana. Niin, minäkin muuten hankin viime kesänä sen suppilaudan. Tässä juuri katselin, että ranta on melkein sula, että josko kohta voisi lähteä märkäpuku päällä suppailemaan :D.

   Reply
 • Noora | Kerran poistuin kotoa
  20.2.2016 at 16:46

  Vihdoin ehdin ottaa kopin haasteesta: http://www.rantapallo.fi/kerranpoistuinkotoa/2016/02/20/instagramin-ihanimmat-blogihaaste/
  Kiitos tämän kehittämisestä, oli aivan mahtava idea 🙂 Todella kauniita kuvia sulla jokaikinen noista! En pysty nostamaan mitään erityistä ylitse muiden. En ihmettele noiden niittäneen tykkäyksiä roppakaupalla. 🙂

  Reply
 • maailmanaarella
  20.2.2016 at 17:30

  Kiitos Noora ja ihana, että osallistuit haasteeseen. Menenkin heti kurkkaamaan postauksesi :).

  Reply

Leave a Reply