Menu

Neljä päivää luonnon helmassa

Norppa-Majat
Ensimmäisen päivän urakka on takana. Kymmenisen kilometriä sivakointia vastatuulessa. Vastatuulelta se ainakin tuntui, niin tahmeaa meno oli kaupunkielämän jäykistämällä kropalla. Nyt monot saavat lentää nurkkaan ja minä painun sohvalle makaamaan.

Mutta en minä sentään tähän luovuta. Huomenna on uusi päivä. Sitten lähden hakemaan sitä myötätuulta jo aamun sarastaessa. Onneksi minulla on vielä kolme päivää edessä. Kolmessa päivässä luulisi kropankin vertyvän ja mielen seestyvän.

Norppa-Majat
Olen tullut siis viettämään pääsiäistä Norppa-Majoille, tänne Saimaan rannalle luonnon helmaan. Sen lisäksi, että loman aikana minulla on tarkoitus sivakoida itseni vetreäksi, on minulla muutakin tekemistä: olen tullut tänne suorittamaan norppamajalaisten kanssa arvontaa. Ja yksi onnekas lukijani saakin tänään tiedon, että edessä on upea loma – neljä päivää luonnon helmassa – näissä paratiisimaisemissa:

Norppa-Majat

Norppa-Majat

Norppa-Majat

Norppa-Majat

Norppa-Majat

Norppa-Majat
Arvontaan teitä lukijoita osallistui yli 50, ja olihan teillä aivan mahtavia perusteluja sille, miksi juuri teidän pitäisi päästä lomailemaan Saiman rannalle. Jopa niin hyviä, että minä hellämielisenä olisin mielelläni arponut useammankin mökkiloman. Tällä kertaa kuitenkin vain yksi voi voittaa ja arpaonni suosi Riitta Vornasta. Onnea Riitta  ja upeaa lomaa Sinulle Norppa-Majojen lomaparatiisissa.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja rentoa pääsiäisen jatkoa <3!

 

About Author

Hei! Olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

2 Comments

  • Outi
    25.3.2016 at 22:06

    Kivaa lomaa upeissa maisemissa ♡
    Onnea arvonnan voittajalle.

    Reply

Leave a Reply