Menu

Postikortteja Kanarialta

Updated 31.1.2020

Terveiset Kanarialta, La Palman saarelta!

Täällä on aika ihanaa. Vaikka välillä paleltaakin niin, että uima-altaalla on pakko kietoutua pyyhkeen sisään. En silti malta lähteä sisälle. En tiedä, mikä minuun meni, kun valitsin meille hotellin. Tiedäthän, että tykkään sellaisista pienistä ja idyllisistä, mutta tällä kertaa valitsin jättikompleksin, sellaisen missä on jopa 11 uima-allasta. Onpa yksi nudistiallaskin. Sitä minä en ole kyllä vielä löytänyt.

Täällä on aika paljon suomalaisia, mikä oli kyllä minulle yllätys. Oikeastaan sen ei olisi pitänyt olla, sillä Air Berlinin tehtyä konkurssin jouduin muuttamaan suunnitelmaa: vaihtamaan lentopäivää ja ottamaan suoran lennon Jyväskylästä. Se oli kyllä näppärää. Mutta taisi sitten puolet koneesta tulla tähän samaan hotelliin.

Olen minä toki ehtinyt muutakin kuin palella uima-altaalla. Olen ehtinyt kivuta jo aika monelle vuorelle. Patikoida varpaani kipeiksi sumuisilla ja paahteisilla poluilla. Kulkea vuorilla pilvien yllä ja ihailla miljoonia tähtiä. Et uskokaan, miten kaunis öinen La Palma onkaan! Kuin suoraan sadusta! Vaikka en kyllä muista lukeneeni yhtään satua, jossa olisi ihailtu yötaivasta.

Lupaan kertoa myöhemmin paljon lisää! Ja näyttää sinulle kuvia. Voit uskoa, että niitä on paljon.

Abrazos y besos,

Heidi ♥

La Palma

La Palma

La Palma

La Palma

La Palma linnunrata


Matka- ja tunnelmakuvia sekä pieniä matkatarinoitani pääset seuraamaan blogini lisäksi Facebookissani.
Käy kurkkaamassa myös Instagramiani, jonne tallentuvat ne kuvistani kauneimmat.
Blogiani pystyt nyt näppärästi seuraamaan Blogit.fi-sivuston kautta.
Maailman äärellä -matkablogini on myös Twitterissä.
Tervetuloa mukaan matkoilleni.

Copyright © 2018 Maailman äärellä – Heidi Lehtosaari. All rights reserved.

About Author

Hei! Olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

6 Comments

 • Pirjo Äänismaa
  12.4.2018 at 16:50

  Odotan kovasti kokemuksiasi ja kertomuksiasi!

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   15.4.2018 at 20:02

   Kiva kuulla Pirjo <3. Yritän pian ehtiä kirjoittamaan. La Palma on pieni rauhallinen paratiisi luontoihmiselle ja patikoinnin ystävälle.

   Reply
 • Outi
  12.4.2018 at 19:05

  Oikein ihanaa lomaa sinne uima-altaan reunalle (vaikka olisitkin pyyhkeen sisällä värjöttelemässä) 😀

  Reply
 • Maisemaonnellinen Johanna
  18.4.2018 at 23:31

  Voi hyvänen aika näitä kuvia! Etenkin tuo linnunratakuva on upea!!!

  Muistankohan väärin, vai ihailtiinko Pikku Prinssissä yötaivasta? Täytyypä yrittää kaivaa kirja esiin, jossain sen pitäisi olla…

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   19.4.2018 at 13:49

   Kaiken sen säätämisen jälkeen pelkäsin, tykkäänköhän ollenkaan La Palmasta. Ensi alkuun hotelli oli aika järkytys, mutta lopulta löysimme sieltäkin ne hiljaiset terassit, joissa oli tarpeeksi rauhaa. Ja La Palma, voi mikä ihana saari. Mahdottoman mutkaiset tiet, mutta kun malttoi ajaa ne mutkat, niin löysi itsensä ihanista paikoista. Niin kuin tämä La Palman korkein vuori, jonka yllä miljoonat tähdet. Yksi elämäni kauneimmista illoista <3. Ja olihan se aika jännittävää säkkipimeässä mutkaisella tiellä ajella sitten takaisin hotellille. Mutta varmasti tämän seikkailun muistan aina, paljon paremmin kuin sen yhden päivän, jolloin päätimme jäädä laiskottelemaan hotellin uima-altaalle.

   Kurkkasin omaa espanjankielistä versiotani Pikku Prinssistä. Nopealla selailulla löysin kappaleen, jossa ihmeteltiin ainakin aurinkoa, joka laski 43 kertaa päivän aikana pikkuruisella planeetalla…

   Reply

Leave a Reply