Menu

Päiväpatikoijat maastokenkäilivät Facebookiin

Olin jo pitemmän aikaa etsinyt paikkaa, missä voisi tavata muita maastokengissä viihtyviä luontomatkaajia ja kauneuden etsijöitä. Sellaista paikkaa, missä voisi kysellä vinkkejä ja jakaa omia luontolöytöjään. Mutta koska sellaista ei löytynyt, piti sellainen tehdä.
Ja koska kaikki on mukavampaa hyvässä seurassa kuin yksin, päätin ottaa yhteyttä ihanaan maisemaonnelliseen maastokenkänaiseen eli Out of Officen Johannaan.

Ja ai että minä tykkään ihmisistä, jotka osaavat innostua!
Johanna innostui. Tietenkin hän innostui.

Ja näin sai alkunsa Facebook-ryhmä Päiväpatikoimassa maailmalla.

Torres del Paine

Päiväpatikoimassa maailmalla -Facebook-ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu luontoihmisille, jotka haluavat ulkomaanreissuillaan seikkailla luonnossa, tehdä päiväretkiä, nähdä kauneutta ja silti nukkua yönsä mukavasti.

Tässä Facebook-ryhmässä voi kysellä vinkkejä muilta luontomatkailijoilta sekä vinkata/linkata tarinoita luontokohteista ja päiväpatikoinneista.

Jos sinä rakastat luontoa ja tykkäät etsiä ulkomailla unohtumattomia luontoelämyksiä sekä tehdä päiväretkiä patikkapoluilla, kuulut selvästi joukkoomme!

Ryhmä on saanut todella innostuneet vastaanoton: vaikka perustamisesta on kulunut vasta vuorokausi, on Facebook-sivustollemme kertynyt jo ihania tarinoita ja vinkkejä Espanjasta, Italiasta, Kaliforniasta, Madeiralta, Norjasta, Patagoniasta, Portugalista, Slovakiasta, Sloveniasta ja Tsekeistä.
Ja lisää tulee!

Tule kurkkaamaan, millaisia.
Pääset ryhmäämme täältä.

Madeira

Ja minä taidan nyt mennä kyselemään parhaita luonto- ja päiväpatikkavinkkejä tulevan kesän reissulleni Islantiin. Tiedän nimittäin, että ryhmään on tullut jo ainakin yksi Islanti-tietäjä, todennköisesti useampikin.

Retkiterveisin Heidi ♥


Matka- ja tunnelmakuvia sekä pieniä matkatarinoitani pääset seuraamaan blogini lisäksi Facebookissani.
Käy kurkkaamassa myös Instagramiani, jonne tallentuvat ne kuvistani kauneimmat.
Blogiani pystyt nyt näppärästi seuraamaan Blogit.fi-sivuston kautta.
Maailman äärellä -matkablogini on myös Twitterissä.
Tervetuloa mukaan matkoilleni.

Copyright © 2017 Maailman äärellä – Heidi Lehtosaari. All rights reserved.

About Author

Hei! Olen Heidi, luontoluksusta rakastava outdoor- ja luontokuvaaja sekä matkakirjoittaja. Blogissani kirjoitan erityisesti luonto- ja patikointireissuista sekä road tripeistä Suomessa ja maailmalla.

11 Comments

 • Johanna @ Out of Office
  3.4.2017 at 20:14

  Ihana, inspiroiva ja innostava kirjoitus!

  Kiitos että innostit! <3

  Reply
 • Maailman äärellä / Heidi
  3.4.2017 at 20:16

  Tämä ryhmä vaikuttaa niin ihanalta! Tulee vaan niin mahdoton matkakuume, kun kaikilla on niin ihania tarinoita.

  Reply
 • Heidi / Seikkailujen helmiä
  3.4.2017 at 21:27

  Ihanaa että pistitte pystyyn tällaisen ryhmän! 🙂 Monesti olen etsinyt tietoa lyhyistä patikointipoluista ulkomailla. Mut hei, nyt ei tarvii enää etsiä! 😉 Tästä tulikin muutes mieleen että keskittyykö tämä vain ulkomaan kohteisiin? Jätetäänkö tässä kotimaan patikkapolut ulkopuolelle?

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   3.4.2017 at 21:31

   Ihana kuulla, että tällaista oli jo kaivattu! Ryhmä tosiaan keskittyy ulkomaiden luontokohteisiin, sillä kotimaiseen retkeilyyn keskittyneitä ryhmiä on jo useita, isoimpana Retkipaikka. Ei haluta astua tässä muiden tontille. ?

   Reply
 • Arimo | Arimo travels
  4.4.2017 at 13:34

  Mahtavaa, että perustitte tämän ryhmän! 🙂 Varmaan tulee myöhemmin reissussa itsekin kysyttyä tuolla reittivinkkejä, kun sopivia retkimaita osuu kohdalle.

  (Halusin muuten tykätä Twitter-tilistäsi, mutta jutun lopun linkki vei profiilisi sijaan oman tilin Account-sivulle. Onneksi tili löytyi myös Twitteristä hakemalla, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa väärästä linkistä! 🙂 )

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   4.4.2017 at 13:38

   Ihana kuulla, että tämä ryhmä on muistakin hyvä idea, eikä vaan omasta mielestä :). Viime aikoina olen huomannut, että suurin osa matkahaaveista liittyy luontoon ja luonnossa liikkumiseen. Ja hyvät vinkit on reissusuunnitelmia tehdessä aina tervetulleita.
   Ja kiitos miljoonasti, että ilmoitit tosta epäkelvosta linkistä. Pitää heti korjata!

   Reply
 • Marinella
  6.4.2017 at 16:39

  Kiitos aivan ihanan ryhmän perustamisesta! Siitä on ollut heti alusta asti suurta iloa ja hyötyä. <3

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   6.4.2017 at 17:10

   Ihana saada sinutkin ryhmään mukaan Marinella <3. Upeaa, että lyhyessä ajassa tänne on saatu talteen jo niin monta ihanaa tarinaa eri puolilta maailmaa ja minäkin olen saanut tulevalle jo monta ihanaa ideaa.

   Reply
 • Nomadi
  10.4.2017 at 16:21

  Mahtavaa! Lähetin juuri liittymispyynnön ryhmään. Ollaan menossa Islantiin kesäkuussa ja odotan innolla vinkkejä, kuvia ja kokemuksia sieltä, jotta saadaan matkakuumetta nousemaan vielä korkeammalle. Sieltä jatketaan Kanadan maisemiin 🙂

  Reply
  • Maailman äärellä / Heidi
   10.4.2017 at 16:26

   Tervetuloa Nomadi ihanaan, inspiroivaan ryhmäämme! Sinne onkin jo kertynyt vinkkejä myös Islannista, jonne muuten minäkin olen menossa kesäkuussa <3. Ja vau, pääset Kanadaankin! Se on yksi minun haaveistani, mutta se saa kyllä vielä hetken odottaa. Raportoi sitten ryhmäämme Kanada-kuulumisiasi – joohan? 🙂

   Reply

Leave a Reply